26 ноември 2012 г.

The Goat-Man

Какво се случва с лудите учени, които експериментират с животните? Ако има нещо, което сме научили от филмите и комиксите е, че злоупотребяват с майката природа.
Покрай пътя за Мериленд живее същество. Отчасти човек, отчасти коза. Той има силни крака, които го правят още по-бърз и по-труден за хващане.
Легендата се позовава на Строго секретните експерименти, които са одобрени от Вашингтон и се извършват от местните власти. В един от тези експерименти за провеждане на опити върху животни за подобряването на човешките способности, ученият които оглавява проекта експериментира върху коза и гледал как тя била трансформирана. След като вижда какво се случва от страх е избягал.
Съществото разочаровано от външния си вид и изпълнено с омраза, посветил живота си на това да убива млади хора, предимно тинейджъри.
Козият човек плаши преминаващите автомобили, като се надява, че пътниците ще оставят превозните си средства и ще започнат да бягат. Ако това не проработело, хвърлял брадва по гумите.След, което отивал там за да се наслади на неговият "човешки бургер".

Това е едно от съществата, които по-вероятно са изцяло легендарни - може би затова на историите за него не се гледа сериозно от страна на криптозоолозите.

Няма коментари:

Публикуване на коментар